Vi målar

Vi utför målningsarbeten och golvläggning på uppdrag av byggfirmor och fastighetsägare samt privatpersoner. Med åren har vi skapat många bra kontakter i andra yrkeskategorier inom byggbranschen. Vi erbjuder därför även totalåtaganden där vi tar ansvar för hela byggprocessen.

Målning

Vi har lång erfarenhet inom målning och tillgång till många kompetenta medarbetare som kan hjälpa dig att bevara, förnya och försköna din fastighet.

Visa referensarbeten

Våra tjänster inom måleri

Ett väl utfört måleriarbete är så mycket mer än att bara stryka på ny färg. Vi utför rätt grundarbete och väljer färg som lämpar sig bäst för underlaget. 


Vi har bred kompetens och utför måleriarbeten på allt ifrån tågvagnar till gasolbehållare och stora industrihallar. Vi tar oss an både invändiga och utvändiga måleriarbeten i nyproduktion och renoveringar samt totalentreprenader.


En av våra specialiteter är fasader på äldre fastigheter som ofta kräver en viss omsorg och extra försiktighet. Våra kunder är allt från privatpersoner,byggare och allmännyttan m.m.

Givetvis är vi stolta medlemmar i Målaremästarna.

Golvläggning

Vi lägger golv och matta i alla typer av rum.

Måleri

Vi målar allt från fönster till byggnader.

Tapetsering

Vi tapetserar och grundmålar, hela väggar och fond.

Rot-avdrag

Våra tjänster ger dig möjlighet att använda ROT-avdrag.

Bröderna Thunströms Måleri AB

Vår affärsidé är att leverera kunskapstjänster beträffande renovering och underhåll av ytor inomhus och utomhus. Våra uppdrag är huvudsakligen i Dalarna men vi arbetar även i andra delar av landet.

Powered by