Vi tapetserar

Vi utför målningsarbeten och golvläggning på uppdrag av byggfirmor och fastighetsägare samt privatpersoner. Med åren har vi skapat många bra kontakter i andra yrkeskategorier inom byggbranschen. Vi erbjuder därför även totalåtaganden där vi tar ansvar för hela byggprocessen.

Tapetsering

Vill du anlita ett proffs till tapetsering, så boka in ett hembesök av oss så får du kostnadsfri rådgivning och ett förslag. Bra att veta är att ett väl genomfört förarbete är grunden för hur resten av tapetseringen kommer att bli.

Visa referensarbeten

Tapetsering

Grundregeln för all tapetsering är att underlaget måste vara torrt, jämt och fast. Ytor med starka kulörer och skiftningar grundmålas innan tapetsering för att slippa risk för genomslag. 


Att tapetsera en fondvägg eller ett helt rum är ett smart sätt att förnya sitt hem.  


Med vår kompetens hjälper vi dig att skapa en vacker miljö, där du trivs och känner dig hemma, det gäller både i ditt hem och på din arbetsplats.

Golvläggning

Vi lägger golv och matta i alla typer av rum.

Måleri

Vi målar allt från fönster till byggnader.

Tapetsering

Vi tapetserar och grundmålar, hela väggar och fond.

Rot-avdrag

Våra tjänster ger dig möjlighet att använda ROT-avdrag.

Bröderna Thunströms Måleri AB

Vår affärsidé är att leverera kunskapstjänster beträffande renovering och underhåll av ytor inomhus och utomhus. Våra uppdrag är huvudsakligen i Dalarna men vi arbetar även i andra delar av landet.

Powered by